Stěhování těžkých břemen

Stěhování těžkých břemen

Ceník stěhování těžkých břemen

Váha břemene

Cena v KčCena za patro v KčSpočítat cenu stěhování

100 – 199 Kg (pianino polopancíř)

1250250spočítat cenu

199 – 299 Kg (piano celopancíř)

1800350spočítat cenu
300 – 400 Kg (trezor)3000500spočítat cenu

400 – 600Kg (trezor)

4000750spočítat cenu
600 Kg a vícespočítat cenuspočítat cenuspočítat cenu
    • Odborné stěhování pian a pianin
    • Stěhování křídel
    • Profesionální stěhování klavírů
    • Stěhování hudebních nástrojů
    • Stěhování těžkých břemen, vyřívek, kompresorů
    • Stěhování trezorů
    • Stěhování strojů
    • Stěhování automatů
    • Stěhování kulečníkových stolů

Naše společnost  je připravena poskytnout profesionální a bezpečné stěhování těžkých břemen, jako jsou pianina, trezory a křídla. Navštivte naši webovou stránku https://www.stehovanicz.cz/ a zjistěte více o našich službách a cenách pro stěhování těchto náročných předmětů.

Stěhování pian, trezorů a křídel vyžaduje zvláštní odborné znalosti a dostatečné vybavení. Naše týmy profesionálních stěhováků mají zkušenosti a dovednosti potřebné k tomu, aby tyto předměty přesunuly s maximální péčí a bezpečností.

Ceník stěhování těžkých břemen se může lišit v závislosti na specifických požadavcích a individuálních okolnostech. Je důležité zvážit faktory, jako je hmotnost, rozměry, přístupové cesty a vzdálenost. Abyste získali přesný cenový odhad, doporučujeme vám kontaktovat nás přímo prostřednictvím naší webové stránky nebo telefonicky, abychom mohli posoudit vaše potřeby a poskytnout vám konkrétní informace.

Při stěhování těžkých břemen se zaměřujeme na bezpečnost a ochranu. Používáme speciální vybavení, jako jsou zdvihací mechanismy, popruhy, polstrování a ochranné materiály, abychom minimalizovali riziko poškození jak předmětů, tak prostoru při jejich přesunu.

Naše týmy jsou školené a vybavené, aby zvládly i největší výzvy spojené s těžkým břemenem. Máme dostatečné pojištění, abychom vám poskytli další jistotu a ochranu během stěhování.

Navštivte webovou stránku https://www.stehovanicz.cz/ a kontaktujte nás pro více informací o cenách a podrobnostech týkajících se stěhování pian, trezorů a křídel. Spolehněte se na naši odbornost a zkušenosti při přesunu těchto cenných a náročných předmětů. Vaše spokojenost a bezpečí jsou naší prioritou.